Hallvard Flatland

Hallvard Flatland: - Jentene hadde skrevet ferdig talen til begravelsen min

Verken døtrene eller kona trodde tv-profilen kom til å overleve. I dag lever han på lånt tid.

DØDEN NÆR: Sjansene for at Hallvard Flatland ville overleve den alvorlige sykdommen var minimale, selv ikke datteren Katarina trodde han kom til å klare det.  Foto: NTB scanpix
DØDEN NÆR: Sjansene for at Hallvard Flatland ville overleve den alvorlige sykdommen var minimale, selv ikke datteren Katarina trodde han kom til å klare det. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et sterkt og følelsesladd foredrag under den årlige KK-dagen, fortalte Hallvard Flatland (59) om veien tilbake fra sykdommen som rammet ham for tre år siden, og som selv ikke hans nærmeste trodde han ville overleve. 

Fra scenen fortalte han om hvordan kona Anne-Lise undersøkte muligheten for at han kunne gravlegges på feriestedet Tjøme, mens døtrene planla begravelsen.

- Jentene hadde skrevet ferdig talen til begravelsen min, fortalte Flatland til en fullsatt sal på Latter i Oslo fredag. 

I et intervju med KK.no forteller Flatland at familien alltid har vært sammensveiset og at han ringer begge døtrene minst én gang hver dag.  

- Vi har hatt veldig sterke bånd i alle år, men det er klart at med det vi har opplevd, så blir det ytterligere forsterket. Det er det ingen tvil om, sier Flatland til KK.no.

Måtte lære alt på nytt

Det var i 2013 at Flatland brått ble rammet av det svært sjeldne HLH-syndromet (hemofagocytisk lymfohistiocytose), som angriper alle kroppens organer. 

- Jeg hadde følt meg svimmel og utilpass og søndag 27. januar fikk jeg frostanfall og feber, og utover kvelden ble jeg mer og mer fjern, fortalte tv-personligheten fra scenen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer