Seriemorderen Ted Bundys kjæreste:

- Han var avhengig av å drepe

Elisabeth var kjæreste med seriemorderen Ted Bundy. Nå snakker hun ut om livet med drapsmannen.

SERIEMORDER: En av historiens verste seriemordere Ted Bundy, sammen med kjæresten sin Elizabeth. I en dokumentar på Amazone Prime Videos forteller Elizabeth om sitt intetanende liv sammen med seriemorderen - og om når hun begynte å mistenke at noe var galt. FOTO: Skjermdump/Amazon Prime Videos
SERIEMORDER: En av historiens verste seriemordere Ted Bundy, sammen med kjæresten sin Elizabeth. I en dokumentar på Amazone Prime Videos forteller Elizabeth om sitt intetanende liv sammen med seriemorderen - og om når hun begynte å mistenke at noe var galt. FOTO: Skjermdump/Amazon Prime Videos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste husker med gru historien om Ted Bundy, seriemorderen som på 70-tallet drepte over 30 kvinner i flere amerikanske stater. En annen historie, som ikke er like kjent, er den til Ted Bundys ekskjæreste.

Lærte datteren å sykle

I dokumentarserien «Ted Bundy: Falling for a Killer» som sendes på Amazon Prime Videos i disse dager, forteller Elizabeth Kendall (pseudonym) og datteren Molly om hvordan de levde med Bundy i hele fire år, parallelt med at han drepte flere kvinner.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer