Seriemorderen Ted Bundys kjæreste:

- Han var avhengig av å drepe

Elisabeth var kjæreste med seriemorderen Ted Bundy. Nå snakker hun ut om livet med drapsmannen.

SERIEMORDER: En av historiens verste seriemordere Ted Bundy, sammen med kjæresten sin Elizabeth. I en dokumentar på Amazone Prime Videos forteller Elizabeth om sitt intetanende liv sammen med seriemorderen - og om når hun begynte å mistenke at noe var galt. FOTO: Skjermdump/Amazon Prime Videos
SERIEMORDER: En av historiens verste seriemordere Ted Bundy, sammen med kjæresten sin Elizabeth. I en dokumentar på Amazone Prime Videos forteller Elizabeth om sitt intetanende liv sammen med seriemorderen - og om når hun begynte å mistenke at noe var galt. FOTO: Skjermdump/Amazon Prime Videos Vis mer
Publisert

De fleste husker med gru historien om Ted Bundy, seriemorderen som på 70-tallet drepte over 30 kvinner i flere amerikanske stater. En annen historie, som ikke er like kjent, er den til Ted Bundys ekskjæreste.

Lærte datteren å sykle

I dokumentarserien «Ted Bundy: Falling for a Killer» som sendes på Amazon Prime Videos, forteller Elizabeth Kendall (pseudonym) og datteren Molly om hvordan de levde med Bundy i hele fire år, parallelt med at han drepte flere kvinner.

De beskriver hvordan Elizabeth og Ted Bundy sammen lærte Molly å sykle, og hvordan de dro på ridetur sammen. Morens kjæreste ble raskt en del av familien, og mor og datter var uvitende om at mannen de hadde tatt inn i livet sitt skulle gå ned i historien som en av tidenes verste seriemordere.

Møttes på bar

Elizabeth møtte Ted på en bar i 1969. Hun var en beskjeden alenemor og nyinnflyttet i Seattle, og Ted ba om en dans.

«Han virket morsom, moden og velpleid», minnes Elizabeth i dokumentaren.

Siden inviterte hun ham med hjem, og neste morgen, da Bundy laget frokost til datteren, var det akkurat som om «to puslebrikkker falt på plass», forteller hun «Jeg følte meg elsket. Jeg tvilte ikke et øyeblikk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer