Han var stesønnen hennes i ti år. Nå er de gift og venter barn

Den russiske influenceren får hard medfart. Til KK sier hun at media har vridd historien hennes til det ugjenkjennelige.

OPPSIKTSVEKKENDE: Marina Balmasheva (35) og ektemannen Vladimir Shavyrin (20) på bryllupsdagen sin tidligere i juli. Dette bildet er mer oppsiktsvekkende enn det ser ut. FOTO: Scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Marina Balmasheva (35) og ektemannen Vladimir Shavyrin (20) på bryllupsdagen sin tidligere i juli. Dette bildet er mer oppsiktsvekkende enn det ser ut. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Alder er bare et tall, sier man gjerne – og det blir stadig mer sant. Grensen for hvor betydelig aldersforskjell det kan være i et forhold før det blir «feil» og omgivelsene rynker på nesen, flyttes lenger og lenger.Sånn sett er forholdet mellom den russiske influenceren Marina Balmasheva og Vladimir «Vova» Shavyrin nokså sosialt akseptert: Hun er 35 år, mens han er 20 år.Etter å ha bekreftet forholdet i begynnelsen av året, avslørte paret i juni at de venter sitt første barn sammen. Én måned senere hadde de også blitt mann og kone.Marina og Vladimir offentliggjør graviditeten:

Ved første Instagram-øyekast ser Marina og Vladimir ut som et helt vanlig kjærestepar. Et som går litt fort frem, kanskje, men ganske ordinære ellers.Lengre fra sannheten kommer man nesten ikke.I over ett tiår, fra han var syv år gammel, var nemlig Vladimir stesønnen til sin nåværende kone.

Instagram-suksess og skilmisse

La oss begynne med begynnelsen.I 2007 ble en ung Marina Balmasheva og forretningsmannen Alexey Shavyrin smidd i hymens lenker. Sistnevnte hadde to biologiske sønner, Vladimir og Viktor, fra et tidligere forhold. Paret adopterte ytterligere fem barn sammen.I løpet av tiden de var gift, ble Marina en sensasjon på sosiale medier. Hun gikk nemlig drastisk ned vekt og delte reisen med ivrige Instagram-følgere. Tallet økte i rekordfart: 100.000, 200.000, 300.000...I dag nærmer russeren seg en halv million følgere på bildedelingstjenesten.Et av Marinas mange før og etter-bilder:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer