Lam Fra Brystet Og Ned

Hanna (31) vurderte aldri å forlate ham

I dag er hun og Marcus tvillingforeldre.

STERKT ØNSKE: – Hanna og jeg forsto at det ikke ville bli enkelt, men vi var aldri i tvil, sier Marcus, som fem år etter ulykken ble tvillingpappa til Sigge og Saga. Foto: Jakob Hydén
STERKT ØNSKE: – Hanna og jeg forsto at det ikke ville bli enkelt, men vi var aldri i tvil, sier Marcus, som fem år etter ulykken ble tvillingpappa til Sigge og Saga. Foto: Jakob Hydén Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO: Det hadde vært en stekende varm lørdagsettermiddag, som nå gled over i en deilig sommerkveld.

Marcus Johansson, da 28 år, var i godt humør. Han hadde venner på besøk, de satt på verandaen, drakk kald øl, hørte på musikk og snakket om alt mellom himmel og jord. Senere skulle de på konsert sammen.

Så bestemte de seg for en dukkert i bassenget. De andre gikk inn for å skifte, men Marcus hadde allerede badebukser på seg og gikk i forveien. Han dro av seg t-skjorta og skulle akkurat til å hoppe uti da han mistet fotfestet på det fuktige terrassegulvet.

Ett eneste øyeblikks uaktsomhet. Med katastrofale følger.

LES OGSÅ: Mona Enerly: - Evnene er en gave

Livløs i vannet

– Jeg slo hodet i kanten og falt i vannet med ansiktet ned. Da jeg forsøkte å snu meg rundt, skjedde ingenting – verken armer eller bein adlød. Jeg fikk selvfølgelig panikk og tenkte at nå må noen av de andre komme fort, ellers ender dette ille. Så mistet jeg bevisstheten, forteller Marcus.

Kompisene fant ham livløs i vannet. Først trodde de han tullet, men så innså de alvoret. De dro ham opp av vannet, og han kviknet til og ba dem ringe etter hjelp. Så mistet han bevisstheten igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer