Du leser nå KK pluss

Polyamori

- Hanne er samboer med to menn – i tillegg til å ha en kjæreste

– Jeg ønsket å lage min egen familie med flere voksne. Det gir meg en trygghet å føle nærhet til flere personer samtidig.

OPPDAGET AT HUN VAR POLYAMORØS: Hanne (31) levde i et monogamt ekteskap, helt til hun hadde en spirituell opplevelse hvor hun innså at hun var skapt for å leve i et forhold med flere personer. FOTO: Tommy Ellingsen
OPPDAGET AT HUN VAR POLYAMORØS: Hanne (31) levde i et monogamt ekteskap, helt til hun hadde en spirituell opplevelse hvor hun innså at hun var skapt for å leve i et forhold med flere personer. FOTO: Tommy Ellingsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste ser for seg å bo sammen med én person – og at det i seg selv byr på nok utfordringer. Hanne Fonnes (31) derimot, bor sammen med to menn i en leilighet i Sandnes. Hun har også en kjæreste, som bor i Nord-Norge.

Hanne møtte eksmannen sin i 2009, og de giftet seg i 2014. Året etter, ble mye endret.

Hanne hadde en spirituell opplevelse som førte til at hun innså at hun har vært polyamorøs hele livet – uten å være klar over det.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer