Du leser nå KK pluss

Polyamori

- Hanne er samboer med to menn – i tillegg til å ha en kjæreste

– Jeg ønsket å lage min egen familie med flere voksne. Det gir meg en trygghet å føle nærhet til flere personer samtidig.

OPPDAGET AT HUN VAR POLYAMORØS: Hanne (31) levde i et monogamt ekteskap, helt til hun hadde en spirituell opplevelse hvor hun innså at hun var skapt for å leve i et forhold med flere personer. FOTO: Tommy Ellingsen
OPPDAGET AT HUN VAR POLYAMORØS: Hanne (31) levde i et monogamt ekteskap, helt til hun hadde en spirituell opplevelse hvor hun innså at hun var skapt for å leve i et forhold med flere personer. FOTO: Tommy Ellingsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste ser for seg å bo sammen med én person – og at det i seg selv byr på nok utfordringer. Hanne Fonnes (31) derimot, bor sammen med to menn i en leilighet i Sandnes. Hun har også en kjæreste, som bor i Nord-Norge.

Hanne møtte eksmannen sin i 2009, og de giftet seg i 2014. Året etter, ble mye endret.

Hanne hadde en spirituell opplevelse som førte til at hun innså at hun har vært polyamorøs hele livet – uten å være klar over det.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer