Har du hørt om «Galentines»?

– Verdt en feiring!

PLEIE VENNSKAPET: Galentines Day har de siste årene vokst frem som et slags tilskudd – eller eventuelt en motreaksjon – til Valentines Day. FOTO: NTB
PLEIE VENNSKAPET: Galentines Day har de siste årene vokst frem som et slags tilskudd – eller eventuelt en motreaksjon – til Valentines Day. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Kjærlighetens dag, Valentines Day, alle hjerters dag ... Kjært (?) barn har mange navn.

Noen fnyser av den moderne merkedagen 14. februar, mens andre hvert år gleder seg til å feire kjærligheten litt ekstra – så finnes det haugevis av dem som er «midt mellom».

Hun eller han som sier at de bryr seg noe særlig, men likevel sjekker mobilen mye oftere enn ellers for å se om det ligger en ekstra hyggelig melding fra kjæresten der.

De siste årene har Valentines Day fått kritikk for å ha blitt at den nesten ikke handler om kjærlighet lenger, men kjøpspress og høye forventninger.

Vi i KK-redaksjonen slår et for at det ikke er noe i veien for å ha en dag som feirer kjærligheten, men at man samtidig må huske at kjærlighet ikke nødvendigvis (faktisk veldig sjelden) vises best gjennom blomster eller smykker.

Send heller den koselige meldingen, ha middagen klar når partneren din kommer hjem etter jobb eller ta en øl på den baren dere møttes for første gang!

Dette er Galentines Day

Enten du elsker det, hater det eller havner et sted mellom – du har definitivt hørt om Valentines Day.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer