Angelina Jolie

Hater Brads utseende

Angelina Jolie mener ektemannen ser ut som en sjuskete bartender.

Publisert
Sist oppdatert
Skuespilleren er kjent for sin klassiske og glamorøse stil, og er ofte å se på lister over verdens mest sexy kvinner.

Da er det derimot verre med ektemannen. Det er nok mange som vil være dypt uenig med henne, men Jolie er helt sjokkert over Brad Pitts klesstil fordi hun syns han ser ut som en skarve bartender.

Oscar-vinneren vil at Brad skal sparke stylisten sin, fordi klærne hans er så hårreisende stygge, ifølge nettstedet Female First.

 • TA TESTEN: Er du like tøff som Angelina Jolie?


 • Det skal ha toppet seg da Brad stilte i grå vest og hvit skjorte på Clinton Global Initiative-konferansen i New York i september. Da gikk det i ball for Jolie.

  - Det er ingen pen måte å se det på - Angelina simpelthen hatet hva Brad hadde på seg under konferansen, fortalte en kilde til magasinet Life and Style Weekly.

  SE BILDENE på Femina: 32 grunner til å elske Angelina

  Om det er Brads ubrukelige klessmak det skyldes, vites ikke, men Angelina Jolie og Brad Pitt inngikk nylig en pakt som går ut på at de aldri skal spille mot hverandre i en film igjen.

  Avtalen er også inngått med tanke på parets etter hvert store barneflokk: De har klart å bli foreldre til fire småtasser på rimelig kort tid: Adoptivbarna Maddox, Pax Thien og Zahara, samt den biologiske datteren Shiloh Nouvel.

 • Slutt for Brad og Angelina

 • Og dersom begge to skal befinne seg på et filmsett samtidig, vil ikke barna få den oppmerksomheten de trenger, mener det celebre paret.

 • Flere barn for Brangelina

 • Her er dressen Angelina Jolie hater så mye at hun vil sparke Brads stylist.
  Her er dressen Angelina Jolie hater så mye at hun vil sparke Brads stylist. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer