Dessert

Havrekjeks

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til ca 50 kjeks)
250 g havregryn
125 g smør
1,5 dl sukker
1 ts hjortetakksalt
1 ts natron
1,5 dl melk
mel til deigen er passe fast

Sett stekeovnen på 180°. Rør sukker og smør hvitt i en foodprocessor. Rør natron og hjortetakksalt ut i melk. Ha det i blandingen. Tilsett havregryn. Spe med mel til du får en fin deig som du kan kjevle ut. Stikk ut til kjeks med et glass eller liknende. Stek i 12 minutter til de så vidt er gylne. Avkjøl på rist.

Havrekjeks
Havrekjeks Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer