Heine Totland

Heine om bruddet: - Det var ikke noe poeng i å late som

Da bruddet var et faktum, inviterte Heine Totland til fest. - Vi hadde nylig en slags skilsmissefest, sier datteren.

HEINE TOTLAND: Heine fikk seg en skikkelig overraskelse da han sang duett med datteren - først uten å vite at det var henne. Foto: Ida Bergersen
HEINE TOTLAND: Heine fikk seg en skikkelig overraskelse da han sang duett med datteren - først uten å vite at det var henne. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

De siste ukene har «Hemmelige duetter» rullet over TV-skjermen, hvor ulike artister skal synge en duett, men de vet ikke hvem de synger sammen med, da duettpartneren står bak en vegg. Artisten skal ved hjelp av små hint forsøke å gjette seg frem til hvem som skjuler seg bak veggen.

Heine Totland (52) er en av artistene som var med, og han hadde ingen aning om at det var hans egen datter som sto på andre siden av veggen og sang duett sammen med han.

Datteren hans, Karla Nergaard Totland (20), forteller at hun først trodde at forespørselen fra TV2 bare var tull. Men da hun åpnet e-posten, med spørsmål om hun ville overraske pappa Heine, innså hun at det var en ordentlig forespørsel.

- Jeg fikk helt panikk, og ringte mamma, men hun satt i stua sammen med pappa, så jeg måtte be henne gå. Det var veldig gøy å bli spurt, og det var en helt spinnvill opplevelse. Men jeg husker ingenting, fordi jeg var så nervøs.

Nervøsiteten til tross – Karla sang plettfritt. Heine fikk flere hint om hvem som var på andre siden av veggen, men han sto der som et forvirret spørsmålstegn. Han forklarer selv hvordan det var – og hvorfor han ikke klarte å kjenne igjen stemmen til sin egen datter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer