Kylie Minogue

- Helt fantastsik!

Lille Kylie Minogue ble i går hedret for sin innsats i musikkens tjeneste.

Kylie Minogue under en live opptreden i Hamburg, Tyskland. - Fantastisk å bli hedret for å gjøre noe jeg elsker, uttalte hun da hun ble overrakt æresprisen. Foto: All Over Press
Kylie Minogue under en live opptreden i Hamburg, Tyskland. - Fantastisk å bli hedret for å gjøre noe jeg elsker, uttalte hun da hun ble overrakt æresprisen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjernen Kylie Minogue har mottatt den britiske imperieordenen OBE fra prins Charles. Den australske 40-åringen hedres for sin innsats i musikkens tjeneste.

 • Kylie vil trappe ned

  Kylie var iført kremgul kjole da hun torsdag møtte fram for å motta utmerkelsen fra den britiske tronarvingen ved Buckingham Palace i London. Prinsen av Wales foretok utdelingen, fordi hans mor dronning Elizabeth oppholder seg i Skottland.

  – Det er en utrolig stor heder for meg å motta denne utmerkelsen. Jeg føler meg både ydmyk og stolt over å bli hedret for å gjøre en jobb jeg er så glad i, sa Kylie Minogue til mediefolk etter seremonien.

  – Jeg var selvsagt litt nervøs, og veldig spent. Men det var en utrolig opplevelse å se alle disse menneskene fra ulike yrker som var samlet for å bli hedret, fortalte Kylie om seremonien der hun mottok sin utmerkelse sammen med mange andre.

  Siden den tidligere såpeoperastjernen slo igjennom som sanger på 1980-tallet, har Kylie Minogue solgt rundt 60 millioner plater verden over. I 2005 fikk hun diagnosen brystkreft, men etter en vellykket behandling kunne hun fortsette artistkarrieren.

  LES OGSÅ:
 • Kylie snakker ut om kreften
 • Kylie på Lagerfeld-visning
 • Kylie er tilbake
 • Duft som Kylie

  Her viser Kylie stolt frem æresprisen. Foto: All Over Press
  Her viser Kylie stolt frem æresprisen. Foto: All Over Press Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer