Else Kåss Furuseth

- Helt innerst inne liker jeg ikke forandring, jeg er redd for å gjøre noe feil

Else Kåss Furuseth (36) er redd for forandring og vil helst aldri flytte.

REN KJÆRLIGHET: Stolen Else sitter i heter Cloud og er fra &Tradition (kr 29 500). Foran står et innrammet bryllupsbilde av Sonja og Harald som Else kjøpte på loppis da hun bodde i Trondheim. «Hvorfor? Jeg skjønner ikke spørsmålet. Hvordan kunne jeg la være? Det er et avisbilde som er rammet inn i gullramme. Rammen er verdt ti ganger så mye som bildet. Dette er ren kjærlighet!» Seilerbildet er en gave fra Elses bror. «Han gikk ut fra at jeg aldri kom til å få en mann i huset, så seileren er en slags vaktbikkje». Blondetoppen (kr 1000) og skjørtet (kr 1350) er fra Ganni.  Foto: Truls Qvale
REN KJÆRLIGHET: Stolen Else sitter i heter Cloud og er fra &Tradition (kr 29 500). Foran står et innrammet bryllupsbilde av Sonja og Harald som Else kjøpte på loppis da hun bodde i Trondheim. «Hvorfor? Jeg skjønner ikke spørsmålet. Hvordan kunne jeg la være? Det er et avisbilde som er rammet inn i gullramme. Rammen er verdt ti ganger så mye som bildet. Dette er ren kjærlighet!» Seilerbildet er en gave fra Elses bror. «Han gikk ut fra at jeg aldri kom til å få en mann i huset, så seileren er en slags vaktbikkje». Blondetoppen (kr 1000) og skjørtet (kr 1350) er fra Ganni. Foto: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle vet at Norges kanskje aller morsomste dame egentlig er utdannet art director og kunne ha jobbet med design – om da ikke komikken hadde lokket så sterkt. Godt mulig har interiørbransjen gått glipp av noe stort. I leiligheten på Adamstuen i Oslo er det i hvert fall, ikke overraskende kanskje, både trendy, personlig og fullt av boblende liv og glede. Masse gamle møbler, fargerike detaljer, gull og glamour – samt et enormt bilde av Wenche Foss – er uredd satt sammen i en blanding du ikke finner maken til noe annet sted. 

– Dessverre faller jeg pladask for ting jeg tror at ingen andre vil ha. Egentlig har jeg mest lyst til å adoptere en hund, men en bananformet vase er lettere å ta vare på, sier Else Kåss Furuseth (36). 

LES OGSÅ: Plagget Sigrid Bonde Tusvik absolutt ikke vil ha på seg

- Minner er alltid på moten

I 2012 ble hun tildelt Wenche Foss’ ærespris. Noen år senere havnet det enorme bildet av skuespillerdivaen på stueveggen til Else. 

– Jeg kjøpte det på impuls sammen med Sigrid (Bonde Tusvik). Sigrid kjøpte et like stort bilde av kong Olav, men da truet mannen hennes med skilsmisse. Det var ingen som ble sinte for Wenche, det er både gleden og faren ved å bo alene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer