Kultur & Underholdning

Helt sprøtt

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
15 g gjær
3 dl vann
1 ts salt
1/2 ts sukker
ca 375 g hvetemel
400 g ricotta
6 rødløk
1/4 dl olivenolje
200 g strimlet kjøtt
1 håndfull fersk timian

Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett salt, sukker, og hvetemel og elt deigen godt. Del deigen i fire, dekk med plast og sett den til heving i kjøleskapet natten over. Kjevle deigen ut til fire små pizzaer. Smuldre over ricottaost. Skjær løken i tynne skiver og vend dem i olje. Spre løk, kjøtt og timian over bunnene. Stek på nederste rille i ovnen på 275° i cirka 10 minutter.

Helt sprøtt
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer