Vårrengjøring

Her er 8 gode grunner til vårrengjøring

Det kribler i magen, hodet og andre steder når vårsolen har gjort sitt inntog. Bruk energien til å få det fint rundt deg – og noe godt attåt!!

1. Følelsen av å være i et nyvasket hjem, fylt av lys i kriker og kroker er uimotståelig: Når grums og skitt er borte fra vinduene, hyllene er støvfrie og gjenstridige flekker fjernet, blir hjemmet lyst, luftig og gjestfritt igjen.

2. har du en ny sjanse til å gjennomføre nyttårsforsettet ditt: Lovet du deg selv at du skulle rydde garderoben eller kvitte deg med skrot i garasjen? Oppfinnelsen av vårrengjøring gjør at du endelig kan holde løftet!

3. At alt støv er borte, til og med det du ikke kan se, gir en underlig, men deilig tilfredsstillelse: Gulvet rundt toalettet, tomrom her og der og gulvet under sengen er plettfritt!

4. Du får råd til å spise en bedre middag siden du finner penger i sofaen og andre steder: Vel - kanskje ikke en rådyr middag, men noe kan du jo unne deg selv!

5. Å rengjøre hjemmet fra topp til tå, kvalifiserer som en god treningsøkt: Du kommer et skritt nærmere drømmen om veltrente armer.

6. Å rydde i hagen er første skritt til å begynne planleggingen av sommerens første grillfest.: Tenk på ryddingen som festforberedelser, ikke som jobb.

7. Om du rydder plass i klesskapet kan du gjøre en god gjerning ved å gi bort klær du ikke bruker: Dessuten - nå har du plass til noe nytt…

8. Savner du noe, kommer det kanskje til rette igjen: Har du endevendt stuen på jakt etter dvd-fjernkontrollen? Nå kan du igjen invitere venninnene til filmvisning.

 

Kilde.Goodhousekeeping

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: