Apper:

Her er appene du MÅ ha

Livet blir så mye lettere med de riktige appene!

APPER: Mobilen er med oss overalt, så sørg for at du har alt du trenger på den! FOTO: NTB Scanpix
APPER: Mobilen er med oss overalt, så sørg for at du har alt du trenger på den! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Smarttelefonen er menneskets nye bestevenn, og vi gjør alt med den! Selv om vi kanskje ikke liker å innrømme at det i mange tilfeller er snakk om et avhengighetsforhold, kan vi i hvert fall innrømme at den gjør livet lettere.

Vi lever i en tid hvor det finnes en app for så godt som alt en måtte klare å se for seg at man kan trenge en app til! La oss få geleide deg igjennom app-jungelen - disse appene MÅ du bare ha:

1. Wunderlist

Er du et liste-menneske? Hold oversikt over alle planer, innkjøp, gjøremål og idéer med denne søte appen! I tillegg lar den deg dele lister med andre, noe som vil si at du og din kjære for eksempel kan ha felles handleliste. Så kan du oppdatere listen fra jobb mens han er på vei til butikken... Genialt!

2. Duolingo

Har du alltid hatt lyst til å lære deg et nytt språk? Eller angrer du på at tysken fra videregående har blitt helt borte? Med Duolingo kan du øve deg på både grammatikk og forståelse når og hvor som helst. Appen tilpasser seg nivået ditt, og øker i vanskelighetsgrad etter hvert som du blir flinkere. I tillegg er det skikkelig gøy!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer