The Daily Telegraph

Her er den evigkalde ølen

Et kuldepulver kan holde ølen iskald, selv i stekende sol.

Her er den evigkalde ølen
Publisert
Sist oppdatert
I år kom julen tidlig for alle ekte mannfolk. Her er den evigkalde ølen, tidenes beste oppfinnelse?
 • Frisk på fest
 • Hvorfor drikker du som en mann?
 • Slik blir du festens dronning
 • En student på New Zealand har oppfunnet et pulver som kan forvandle en lunken kanne med øl til en iskald fristelse på sekunder.Oppfinneren, Kent Hodgson, 22 år gammel fra Albania, begynte å eksperimentere etter å ha blitt stilt overfor problemet på en barbeque. - Pulveret består av plastiske avkjølende celler, som er presset sammen, og som huser flytende karbondioksid. CO2 utvider seg og blir til tørr is inni cellene - og det på et øyeblikk, sier genistreken til The Daily Telegraph. Hodgson har kalt oppfinnelsen sin Huski og går kanskje ikke overraskende i planer om å patent på denne.- Du putter bare pulveret i ølglasset ditt og fortsetter å slurpe den i deg som før, sier han.Hodgson forteller at det avkjølende pulveret har en temperatur på 78,5 minusgrader og en avkjølingskapasitet som er fire ganger så stor som vanlige isbiter.- Tørrisen tynner heller ikke ut ølen, sier Kent Hodgson.LES OGSÅ:
 • Gravide tier om alkohol
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer