Kultur

Her er den perfekte kvinne

Tror du lange slanke bein og snertne bryster gjorde utslaget? Ikke i denne konkurransen.

Tobarnsmoren Debbie Scurr er kåret til den perfekte kvinne.
Tobarnsmoren Debbie Scurr er kåret til den perfekte kvinne. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glem sensuelle hoftevrikkinger, falske Blenda-smil og fomlende setninger om å redde verden. Den mest perfekte kvinnen ble kåret i New Zealand i helgen.
 • Slik skal en bra mann være
 • Dette er hans drømmedame
 • Vinneren flår kaniner, plystrer som gutta - og for ikke å glemme - så er hun en racer med motorsagen. For i den årlige konkurransen «Wanaka Perfect Woman Competition» er det de virkelige tøffe ting som gjelder. Her må de kvinnelige deltagerne blant annet sage tømmerstokker med motorsag, åpne en flaske øl uten flaskeåpner og kjøre firehjulstrekk i barskt terreng. Det var Debbie Scurr som til slutt dro i land seieren i kåringen, hvor i alt 50 kvinner kjempet om tittelen. Den gifte tobarnsmoren imponerte i alle grenene. Men det var hennes evne til å åpne ølflasker med sine stiletthæler, som til slutt avgjorde det hele og ga henne seierstittelen. Andre og tredjeplass gikk til gjeterne Michelle Osbourne og Jaimee McMeeken.LES OGSÅ:
 • Mannfolkpratet er avslørt
 • 50 feil menn gjør i senga
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • Kilde: DinSide

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer