Her får Coco tidenes overraskelse

Den unge jenta var på vei hjem fra sykehuset etter endt kreftbehandling da hun plutselig så noe hun ikke hadde ventet.

OVERRASKET: Da Coco og familien kjørte hjem fra sykehuset fikk hun seg litt av en overraskelse. Se video lengre ned i saken. Foto: Skjermdump
OVERRASKET: Da Coco og familien kjørte hjem fra sykehuset fikk hun seg litt av en overraskelse. Se video lengre ned i saken. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Klikker man seg inn på nettaviser nå til dags, er det ikke ofte man finner oppløftende saker som får deg til å smile. Derfor er det viktig å nettopp finne disse sakene!

Skuespiller John Krasinski er blant dem som gjerne skulle ha lest en slik sak. Derfor tok stjernen til Twitter for å spørre følgerne sine om å nettopp få se saker som fikk folk til å smile denne uka.

En av dem som svarte på tweeten til skuespilleren var April Danz. April oppdaterer Twitter-profilen sin støtt og stadig, og delte nylig en video av datteren som er ferdig med kreftbehandlingen sin.

Da hun så oppfordringen til John Krasinski, valgte hun å svare ham med en video av sin datteren Courtney, som har kallenavnet Coco, som sitter i forsetet på familiens bil. Hun er på vei hjem etter endt kreftbehandling på sykehuset.

Men dette er ikke bare en gledens dag for familien! Venner og kjente av Coco hadde nemlig samlet seg gatelangs for å ønske jenta velkommen hjem. Det er en tydelig rørt Coco som kjører forbi mens de roper, jubler og heier på henne.

Videoen til mamma April har spredt seg som ild i tørt gress! Mennesker over hele verden har tatt til både Instagram og Twitter for å sende en hyggelig melding til Coco og ønske henne lykke til videre. Deriblant John Krasinski!

«Vel, dette er noe av det beste jeg har sett! Velkommen hjem, Coco!!»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer