Louise Astad:

Her går 101-åringen Louise på catwalken

For en flott og inspirerende dame!

NORGES SPREKESTE 101-ÅRING?: Louise Astad (101) var den eldste modellen under årets store høstmoteshow på Ullern Kultursenter i Oslo i begynnelsen av november 2018. For en dame! VIDEO: Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første fredagen i november var det duket for det årlige høstmoteshowet på Ullern Kultursenter i Oslo, hvor pådriver og ildsjel Rita Hartford hadde fått flere av kultursenterets brukere til å stille opp som modeller for å vise frem nettopp det nyeste på motefronten fra forretningen Fire Årstider.

Blant modellene var også 101-åringen Louise Astad - som vi tidligere har vært så heldige å intervjue i forbindelse med denne saken - og i år, som i fjor, stilte hun gladelig opp på catwalken.

Kulturhuset var fullstappet med forventingsfulle tilskuere, og ved sin side hadde Louise den galante mannen Jon Ziesler (71), som var den eneste hanen i kurven. Han stilte i antrekk fra For Men.

LES OGSÅ: Føler du deg ung så er du sannsynligvis det!

- Jeg er veldig glad i å leve!

Vi slo av en prat med Louise i pausen, og det var tydelig å se at den flotte 101-åringen stortrivdes på catwalken. Men Louise, som i en årrekke jobbet som sangpedagog, innrømmer at hun var litt nervøs før hun entret podiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer