Kultur

Hete bryllupsrykter

Skal Kate Moss gifte seg med Pete Doherty?

Hete bryllupsrykter
Publisert
Sist oppdatert
Den siste tiden har ryktene svirret om at supermodell Kate Moss skal gifte seg med av igjen/på igjen-kjæresten Pete Doherty. Rockerebellen Pete har i lengre tid vært mer kjent for sine utagerende dopvaner enn musikkarrieren, men har nå etter sigende gjort framskritt.Etter at paret har vært fra hverandre en stund, har de nå stadig oftere blitt observert sammen. Den britiske pressen har satt i gang det velsmurte ryktemaskineriet, og flere medier hevdet nylig at Doherty og Moss hadde forlovet seg.Nå avviser kilder nær paret bryllupsryktene.- Kate skal ikke gifte seg med Pete Doherty. Hun støtter ham i kampen mot dopmisbruket, og dette er grunnen til at de oppholder seg mye sammen. De er ikke forlovet og har ingen planer om å gifte seg, sier en venn av Kate Moss ifølge Ananova.Uttalelsen kommer etter at den ikke altfor pålitelige avisen The Sun hevdet at Moss og Doherty skulle gifte seg på Ibiza i forbindelse med at Petes band Babyshambles skulle spille en konsert der. Pete og Kate ble kjærester i januar 2005, men forholdet gikk på en smell da Kate Moss ble avbildet mens hun brukte kokain sammen med rockekjæresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer