Tiger King

Hevder de har funnet Carole Baskins ektemann

Fans lanserer oppsiktsvekkende teori om Carole Baskins eksmann.

NY TEORI: Fansen har en ny teori for hvor det ble av Carole Baskins første ektemann, skriver Daily Mail. FOTO: Skjermdump Daily Mail.
NY TEORI: Fansen har en ny teori for hvor det ble av Carole Baskins første ektemann, skriver Daily Mail. FOTO: Skjermdump Daily Mail. Vis mer
Publisert

Når Tiger King går sin seiersgang på Netflix i disse dager, er det duket for den ene forbløffende påstanden etter den andre.

KK har tidligere skrevet om hvordan Joe Exotic, alias den eksentriske dyreparkeieren Joe Maldonado-Passage, i serien hevder at hans nemesis Carole Baskin foret sin forsvunne ektemann til tigrene.

Forsvant sporløst

Caroles eksmann Don Lewis forsvant sporløst for noe år tilbake, en hendelse som ble rikelig omtalt i amerikanske medier, og Joe Exotic hevder at Baskin enten foret mannen sin til tigrene etter å ha kjørt ham gjennom kjøttkverna (han har til og med laget musikkvideo der han rekonstruerer den påståtte hendelsen), eller at hun har senket mannen sin i septiktanken under huset.

Joe Exotic og Carol Baskin braker sammen i Tiger King Vis mer

At Carole Baskins mann i tillegg var rik, og det faktum at hun skal ha arvet 90 prosent av formuen, og at han bare etterlot ekskona og døtrene sine en skjerv, styrker motivet. Hvert fall om vi skal tro nettopp ekskona og døtrene, som ikke har mye pent å si om Carole Baskin i serien.

EKSOTISK PAR: Joe Exotic med en av sine over 200 tigre. i dag sitter Joe selv bak gitteret. FOTO: Netflix
EKSOTISK PAR: Joe Exotic med en av sine over 200 tigre. i dag sitter Joe selv bak gitteret. FOTO: Netflix Vis mer

Ny teori

Nå er det en spekulasjon i omløp, på hvor det har blitt av Carol Baskins første ektemann, altså mannen hun var gift med før Don Lewis. Og denne gang er det en fan av «Tiger King» som på Facebook hevder å ha svaret, skriver The Mirror, referert videre av daily Mail.

Ihuga fans har nemlig har tatt en titt på gamle bilder, og mener å se tydelige likhetstrekk mellom Caroles første ektemann Michael Murdoch, og Jeff Lowe.

PÅSTAND: Fans av «Tiger King» mener de har oppklart hvor det ble av Carole Baskins forsvunne ektemann. FOTO: Skjermdump Daily Mail, Netflix.
PÅSTAND: Fans av «Tiger King» mener de har oppklart hvor det ble av Carole Baskins forsvunne ektemann. FOTO: Skjermdump Daily Mail, Netflix. Vis mer

Tok over parken

Jeff Lowe kom inn i serien og skulle redde dyreparken til Joe Exotic. Lowe er også mannen mange mener er årsak til at Joe Exotic havnet bak murene, og som overtok dyreparken da Joe Exotic ble dømt til 22 års fengsel.

Og nå skal han altså dessuten være Carole Baskins første ektemann.

SAMME MANN?: Fansen mener at Jeff Lowe er Carole Baskins forsvunne ektemann. FOTO: Netflix
SAMME MANN?: Fansen mener at Jeff Lowe er Carole Baskins forsvunne ektemann. FOTO: Netflix Vis mer

Ny episode

Ifølge The Mirror, skal fansen ha spekulert i om Jeff Lowe, i kraft av å være hennes påståtte eksmann, fikk betalt av Carole Baskin for å knuse Joe Exotic og overta parken hans.

REDDENDE ENGEL?: Carole Baskin i sin egen park, Bic Cat Rescue. FOTO: Netflix.
REDDENDE ENGEL?: Carole Baskin i sin egen park, Bic Cat Rescue. FOTO: Netflix. Vis mer

Hvorvidt det er hold i teorien, overlater vi til andre å bedømme. Helt sikkert er det hvert fall at persongalleriet i «Tiger King» ikke slutter å overraske.

Da Netflix i påsken 2020 lanserte en spin-off-episode, som oppsummerte hvilken vending livene til mange av figurene har tatt etter at serien kom ut, var det nok til å få hakeslepp.

Det samme kan sies om beskrivelsene av Joe Exotic. Ikke bare var han en mann de fleste åpenbart ikke lenger ønsket å bli assosiert med. Han skal dessuten ha vært livredd for tigre, hevdes det i episoden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer