Historier

Historien om vandrebrudekjolen som er gratis

Heidi og Anitas eneste kriterie er at du gir den bort etter bruk.

VANDREKJOLEN: Heidi (i midten) var første eier av brudekjolen, før den ble gitt videre til Anita (til venstre) via Finn.no. Nå gir Anita den videre.  Foto: Privat/Faksimile Finn.no
VANDREKJOLEN: Heidi (i midten) var første eier av brudekjolen, før den ble gitt videre til Anita (til venstre) via Finn.no. Nå gir Anita den videre. Foto: Privat/Faksimile Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vandrekjolen søker ny eier» heter annonsen fra Finn.no som spres som en farsott på sosiale medier om dagen.

Det er liksom for godt til å være sant; hvem er det som gir bort en drømmekjole?

LES OGSÅ: Nå får du brudekjoler på budsjett

Fant drømmekjolen på Finn

Svaret er først Heidi , så Anita.

Nygifte Anita Tiana Gjelsten (34) forteller:

- Jeg hadde lett etter brudekjole en stund da drømmekjolen dukket opp på Finn.no. Det var en merkelig annonse, for hun som eide den ville ikke ha penger for den. Hun ville gi den bort, mot at jeg ga den videre når jeg var ferdig med den.

Anita trodde det knapt, men ble overlykkelig. Kjolen var en drøm fra Atelier Diagonal, som Heidi Merethe Uhnger Johansen kjøpte på Mary Hals brudesalong i Molde. Opprinnelig var den en størrelse 36/38, men etter at Anita fødte datteren mindre enn et år før bryllupet, måtte den sys ut til en 40/42.

Kjolen kan sys om igjen, det viktigste er at den som bærer den føler seg like vakker på bryllupsdagen som de to forrige eierne har gjort.

- Det var så mye jobb og styr med kjolen, og jeg ble så knyttet til den, at jeg egentlig ikke visste om jeg ville gi den bort igjen. Men etter bryllupet 3. mai var jeg faktisk ferdig med den, og da ønsket jeg å videreføre tradisjonen til Heidi, forteller Anita. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer