Kom for å hjelpe

«Hjelp meg, Gud. Jeg vil ikke dø»

Elizabeth skulle levere matforsyninger til det trengende paret. Hun kom aldri tilbake.

SKULLE HJELPE: Elizabeth «Trudi» Calabrese, her med sine to barn, var en ressurs i lokalmiljøet. Da hun skulle dele ut matrasjoner hjemme hos et trengende par, ble hun utsatt for en fryktelig forbrytelse. FOTO: NTB
SKULLE HJELPE: Elizabeth «Trudi» Calabrese, her med sine to barn, var en ressurs i lokalmiljøet. Da hun skulle dele ut matrasjoner hjemme hos et trengende par, ble hun utsatt for en fryktelig forbrytelse. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Elizabeth Calabrese (41) var en ivrig kirkegjenger, og aktiv i menighetsarbeidet i Living Springs Church i Phoenix, Arizona. Hun var kjent for sitt lette humør, og deltok spesielt i kirkens arbeid med å hjelpe de trengende i byen.

Denne dagen, 24. februar 1998, hadde et yngre par ringt kirken og bedt om å få mat. Paret hadde fire barn, og ettersom å hjelpe de utsatte falt inn under Elizabeths ansvarsområde, pakket hun to esker med mat og satte seg i bilen.

Tobarnsmor

Selv var Elizabeth tobarnsmor, men hadde både overskudd og krefter til frivillig arbeid. Hun gikk under kjælenavnet Trudi, og var kjent for å være en humørfylt kvinne med et ekstra gir.

Mannen som hadde ringt og bedt om mat denne dagen, var John Edward Sansing, en småkriminell, med flere dommer bak seg. Han ble kalt Johnny, og i 1985 hadde han giftet seg med Kara.

Kara var blitt adoptert fra India i 1980, da hun var ungdom, og bare fire år senere møtte hun Johnny, skriver Karas adoptivmor på sin blogg My adoption life. Paret giftet seg i 1985.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer