Ingredienser

Hot stek

Publisert
Sist oppdatert




Skinkestek med orientalsk marinade og frisk nudelsalat.

(Til fire personer)
1 kg skinkestek
Marinade:
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 ss brunt sukker
2 ss revet ingefær

Nudelsalat:
300 g nudler
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
2 ss revet ingefær
3 ss limesaft
2 ss fiskesaus
1 ss sesamolje

Rut opp fettranden på skinkesteken, skjær dype riss ned i kjøttet. Press hvitløk og finhakk
chili. Bland alt godt og smør det utover fettranden. Stekes i ca. 1 time i ovn på 1850. Kok nudlene i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken og skyll dem i kaldt vann.

Strimle paprikaene, skjær løken i tynne båter og bland revet ingefær, limesaft og fiskesaus godt. Pisk inn sesamoljen. Bland nudler, grønnsaker og dressing og la salaten stå og godgjøre seg i ti minutter før servering.

Skinkestek med orientalsk mariande og frisk nudelsalat.
Skinkestek med orientalsk mariande og frisk nudelsalat. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer