Kultur

Hotte Paris debuterer

Styrtrik arbeidsmaur slipper album.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris Whitney Hilton (25)

 • Født: 17. februar 1981 i New York City

 • Aktuell med: albumet Paris

 • Sivilstatus: Kjæreste med Stavros Niarchos III
 • Har en svært lang merittliste, men er mest kjent for reality-serien The Simple Life sammen med Nicole Richie og den svært så private hjemmevideoen som ble lekket på Internett av hennes eks-kjæreste.
 • Overdimensjonerte solbriller, knøttsmå chichuahua-hunder i vesken og dristige påkledninger. Joda, Paris Hilton er en typisk rik trendsetter, men har også gjort seg bemerket på mange andre hold.
 • Se stor bildespesial med trendsetteren Paris her.
 • Men nå er det musikken som har overtatt som hennes førsteprioritet. Etter å ha jobbet med albumet Paris siden 2004, slapp hun sin første singel, Stars are Blind nå i juni. Det kommende albumet verdenslanseres 22. august, og inneholder blant annet en versjon av Rod Stewarts låt «Do ya think I'm Sexy?» (hans datter Kimberly har for øvrig overtatt plassen etter Nicole som Paris' bestevennine). Mot alle odds har musikken fått relativt god mottakelse blant kritikerne. Ifølge Paris har hun alltid hatt en god stemme. - Jeg har alltid visst jeg kan synge, men jeg var for sjenert til å la det komme fram. Jeg tror det å synge foran mennesker er en av de vanskeligste tingene man kan gjøre.I en alder av 25 år har hun allerede vært innom de fleste yrkene i Hollywood. Som arving til den såkalte Hilton-formuen (opparbeidet gjennom de berømte Hilton-hotellene), har ikke Paris vært nødt til å jobbe for maten. Selv om hun kanskje er mest kjent for sin utagerende festing, sine overdådige shoppingvaner og faste plass i sosieteten, har Paris nemlig forsøkt seg innenfor de fleste yrker av passende sort.Etter å ha jobbet som modell, skuespiller innenfor både tv og film, samt i reklamebransjen, ble Paris i 2003 for alvor kjent for allmennheten i reality-serien The Simple Life, hvor hun og barndomsvenninnen Nicole Richie reiser blakke på tvers av USA og tilsynelatende jobber for føden. Nylige avsløringer har avdekket et konstruert og iscenesatt konsept, hvor Richie og Hilton ikke engang snakker med hverandre når kameraene blir slått av. Det er ikke lenger en hemmelighet, men snarere et kjent faktum, at Nicole og Paris ikke er venner. - Berømmelsen gjorde at vi vokste fra hverandre, uttaler Paris til HX Magazine. Spenningen er derfor stor omkring hvorvidt det blir en femte sesong.Ikke nok med dét. Tross sin unge alder, har hun siden da lansert to bøker, en smykke- og klokkekolleksjon, parfymen Paris Hilton, og startet nattklubbkjeden Club Paris. I tillegg ble det furore da hennes ekskjæreste Rick Salomon slapp en privat sex-video, 1 night in Paris, på Internett rett etter Simple Life kom på tv. Selv om Paris vant det påfølgende søksmålet, hevder onde tunger at det hele var satt i stand som et pr-stunt fra Hiltons side.
 • Ønsker du å gjenskape Paris-looken? Klikk her.
 • Paris er blitt koblet med mange stjerner, deriblant skuespiller Leonardo di Caprio, bokseren Oscar de la Hoya og fløtepusen Nick Carter fra det kjente boybandet Backstreet Boys. Hun forlovet seg med sin navnebror, den greske arvingen Paris Latsis i 2005. Forholdet tok slutt etter fem måneder. Etter et turbulent forhold til en annen gresk arving, er siste nytt fra Paris at hun og Stavros Niarchos har funnet tilbake til hverandre.Hvorvidt Paris er talentfull eller ei, kan diskuteres. At hun er glad i oppmerksomhet, og dermed også flink til å få den, bør det derimot være liten tvil om.LES MER:
 • Sextips fra Paris
 • Her shopper Paris og stjernene
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer