Anna Nicole Smith:

«Hun ba dem åpne sønnens kiste og prøvde å klatre nedi»

Sønnens overdose gikk hardt innpå Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Bare fem måneder senere var hun selv død.

MORSKJÆRLIGHET: Sønnen Daniel betydde alt for Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Da han døde gikk det nedover med henne selv. FOTO: NTBScanpix.
MORSKJÆRLIGHET: Sønnen Daniel betydde alt for Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Da han døde gikk det nedover med henne selv. FOTO: NTBScanpix. Vis mer
Publisert

Hun var en kvinne med en agenda. Det var hvert fall det mange mente, da den 26 år gamle Playboy-modellen Anna Nicole Smith giftet seg med den 89 år gamle oljemagnaten J. Howard Marshall i 1994.

Brudebildet av den brystfagre og tilsynelatende vitale nakenmodellen, og den skrøpelige milliardæren i rullestol, forteller en historie som siden har vært gjenstand for spekulasjoner.

For hvem gifter seg med en som kunne vært … oldefaren sin?

Likevel, ekteskapet med den styrtrike oldingen er bare en av Anna Nicole Smiths historier. Og snart druknet den i et sammensurium av arvestrid, farskapstester og foreldrerett. En kamp som skulle fortsette lenge etter at Anna Nicole Smith døde av en overdose den 8. februar 2007.

Piller og rus

Det var for 13 år siden at nyheten gikk verden rundt om at nakenmodell og skuespiller Anna Nicole Smith var blitt funnet livløs på et hotell i Florida.

En knapp time senere ble hun erklært død på sykehuset. Obduksjonsrapporten viste at 39-åringen hadde ni ulike stoffer i blodet, blant annet metadon, slankemiddel og sovepiller.

Ryktene svirret om at Smith hadde tatt livet sitt, til tross for at legene konstaterte at dødsfallet var en ulykke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer