Anna Nicole Smith:

«Hun ba dem åpne sønnens kiste og prøvde å klatre nedi»

Sønnens overdose gikk hardt innpå Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Da hun selv døde fem måneder senere, startet spekulasjonene.

ANNA NICOLE SMITH: Sønnen Daniel betydde alt for Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Da han døde gikk det nedover med henne selv. FOTO: NTB
ANNA NICOLE SMITH: Sønnen Daniel betydde alt for Playboy-modellen Anna Nicole Smith. Da han døde gikk det nedover med henne selv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hun var en kvinne med en agenda. Det var hvert fall det mange mente, da den 26 år gamle Playboy-modellen Anna Nicole Smith i 1994 giftet seg med den 89 år gamle oljemagnaten J. Howard Marshall.

Brudebildet av den tilsynelatende vitale modellen, og den skrøpelige milliardæren i rullestol, forteller en historie som siden har vært gjenstand for spekulasjoner.

For hvem gifter seg med en som kunne vært … oldefaren sin?

Likevel, ekteskapet med den styrtrike oldingen er bare én av Anna Nicole Smiths historier. I dokumentaren «Anna Nicole Smith: You Don't Know Me» som ble sluppet på strømmetjenesten Netflix i mai 2023, forteller folk som sto stjernen nær, om livet hennes, og om hemmeligheter og romanser hun holdt skjult for omverdenen.

Og ser man på Anna Nicole Smiths liv – og ikke minst på hennes ettermæle – finner man et sammensurium av arvestrid, farskapstester og foreldrerett. En kamp som skulle fortsette lenge etter at Anna Nicole Smith døde i 2007.

Piller og rus

Fansen var i sjokk da nyheten gikk verden rundt om at modell og skuespiller Anna Nicole Smith var blitt funnet livløs på et hotell i Florida, den 8. februar 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.