Finne kjærligheten:

– Hun var jo bare en liten drittunge!

Da Sille var åtte år var Michael den skumle storebroren til venninna - på hele 13 år! Ti år senere flyttet de til Tromsø, og da sørget mødrene for at de fikk møtes igjen.

FANT HVERANDRE: Hun var den lille drittungen og venninna til søsteren, han var den skumle storebroren og ungdommen. Nå er de gift. FOTO: Marianne Otterdahl-Jensen
FANT HVERANDRE: Hun var den lille drittungen og venninna til søsteren, han var den skumle storebroren og ungdommen. Nå er de gift. FOTO: Marianne Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert

Det var cirka et kvarter å kjøre mellom barndomshjemmene til Sille Kingsrød-Kristoffersen og Michael Kingsrød-Hovden. Sille er attpåklatten i familien, og vokste nærmest opp som enebarn.

Hun fikk tidlig hestedilla, og selv om ingen andre i familien delte denne interessen, fulgte foreldrene henne opp med kjøring til hestesenteret nesten daglig. Der møtte hun Emilie, som er lillesøsteren til Håkon og Michael. Foreldrene deres var også der, og hele familien, bortsett fra Michael, red.

– Jeg var med innimellom fordi jeg ville se hva familien min drev med, men jeg var lite interessert i å ri selv, sier Michael og ler.

– Bortsett fra den gangen jeg fikk være James Bond og følge alle Bond-pikene til midten av banen under et juleshow. Derfra skulle de ri videre uten meg. Ellers styrte jeg stort sett lyset under slike arrangementer.

Husker kattekostymet

Sille forteller at hun knapt var åtte år da hun begynte på ridesenteret. Der traff hun blant annet Emilie, som er to år yngre. Hennes mamma, pappa og storebror red også, og Sille ble godt kjent med hele familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer