«Farmen»-Tina:

- Hunden min reddet meg fra sorgen over å miste et barn

Det er nå tre år siden Tina (38) mistet barnet i magen halvveis i svangerskapet og opplevde en stor sorg.

KOS OG KJÆRLIGHET: Tina opplever at hunden Mango gir masse kos og kjærlighet, og for henne er hunden en fullverdig erstatning for barnet hun ikke fikk. Foto: privat.
KOS OG KJÆRLIGHET: Tina opplever at hunden Mango gir masse kos og kjærlighet, og for henne er hunden en fullverdig erstatning for barnet hun ikke fikk. Foto: privat. Vis mer
Publisert

For Farmen-deltaker Tina Kristine Teien (38) er hunden Mango en fullverdig erstatning for barnet hun ikke fikk.

Det er nå tre år siden Tina opplevde å bli gravid. Hun var overlykkelig og gledet seg veldig over barnet i magen, men over halvveis i svangerskapet mistet hun dessverre barnet og opplevde en stor sorg.

- Det var en veldig vond opplevelse. Etter spontanaborten ble det også slutt mellom meg og faren til babyen, og det hele vekket en desperasjon etter å få flere barn. På ett tidspunkt vurderte jeg å reise til Danmark og få et barn alene, forteller Tina åpenhjertig til KK.

Det store vendepunktet ble labradoren Mango.

- Etter at jeg fikk Mango forsvant ønsket om å få barn, det bare gikk over. Hunden min er babyen min på alle måter og jeg får dekket alle omsorgsbehovene mine hos han. Han ligger på ryggen i fanget mitt og har tatt all oppmerksomheten min. Han er som et lite barn som jeg må gi mat, kjærlighet og omsorg, og det er veldig godt, sier Tina.

En ny, amerikansk studie bekrefter at dette er en trend. Mange kvinner velger å få en hund i stedet for å få barn, og ser på det som et lettere og mer givende alternativ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer