Ingredienser

Hurtigstekt svinekjøtt med sukkererter

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
400 g svinesmåkjøtt i terninger
salt og nykvernet pepper
2 ts olje 1 ts karri eller karripasta
200 g grønne druer, helst uten stein
2,5 dl grønnsakbuljong
1 bunt snittet vårløk
150 g sukkererter
400 g kokt basmatiris

Trykk kjøttet tørt og dryss på salt og pepper. Varm oljen i en panne og svi karrien lett. Brun kjøttet i oljen, cirka 2 minutter, ha i druene, stek litt og tilsett buljong. La kjøttet surre
i 15–20 minutter. Dryss over vårløk og server med dampede sukkererter og ris.

Hurtigstekt svinekjøtt med sukkererter
Hurtigstekt svinekjøtt med sukkererter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer