Madeleine McCann

Hva hendte egentlig med Madeleine?

Få forsvinninger har fått like mye oppmerksomhet som saken med lille Madeleine McCann. I mai i år var det gått 15 år siden hun forsvant på ferie i Portugal.

GIR ALDRI OPP: Maddies foreldre, Kate og Gerry McCann, har aldri gitt opp håpet om å få vite sannheten. Foto: NTB
GIR ALDRI OPP: Maddies foreldre, Kate og Gerry McCann, har aldri gitt opp håpet om å få vite sannheten. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I mai 2022 skulle Madeleine «Maddie» McCann ha fylt 19 år. Men foreldrene Gerry og Kate svever ennå i uvisshet om sin datters skjebne.

Historien om Maddies forsvinning er et av de mest omtalte i moderne tid. Den 28. april 2007 ankom familien McCann Praia da Luz på Algarvekysten i Portugal. Kate og Gerry hadde leid en passe stor leilighet på Ocean Club Resort nær stranden for seg og deres tre barn, treårige Madeleine og tvillingene Sean og Amelie på to år. Leiligheten lå i første etasje og hadde store glassdører ut til en terrasse med utsikt over hotellets svømmebasseng, tennisbaner og restaurant. Familien McCann reiste sammen med gode venner. Reisefølget – ni voksne og åtte barn – skulle tilbringe en uke i Portugal.

De tilbrakte dagene sammen ved svømmebassenget eller på stranden. Gerry og Kate hadde booket tennistimer, og Madeleine hjalp til med å plukke opp tennisballer. Om kvelden spiste de voksne middag sammen på en tapasrestaurant etter at de hadde lagt barna sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.