Ghosting:

«Hva skal du i helga?» spurte han før han forduftet

Etter å ha datet mr. gentleman i tre måneder, satt Ingjerd (31) igjen med tusen spørsmål.

GHOSTING: Det kriblet i magen og jeg begynte å bli skikkelig forelsket, forteller Ingjerd om mannen som plutselig forduftet. FOTO: Privat
GHOSTING: Det kriblet i magen og jeg begynte å bli skikkelig forelsket, forteller Ingjerd om mannen som plutselig forduftet. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Han hadde alt. Kjemien stemte, og de hadde mange felles interessert. De hadde sine røtter fra hver sin kant, men begge bodde i Oslo og hadde gode jobber. Etter noen dater kriblet det i magen. Ingjerd Leiros var forelsket og følelsene ble gjengjeldt, trodde hun. Inntil den dagen mannen ble tyst og utilgjengelig på alle arenaer.

– Viste jeg for mye følelser siste gang vi var sammen, slik at jeg skremte ham bort, tenkte Ingjerd.

Det tok flere måneder å komme seg over bruddet, grublingen i etterkant var det verste. Ingjerd ønsker å dele sin historie, hun skjønner nå at hun ble ghostet, og at dette har blitt en relativt vanlig måte å gjøre det slutt på. Hun tror også det er mulig å se enkelte tegn underveis.

Alt stemte med gentlemannen

Ingjerd er nordfra, men flyttet til Oslo for å studere for snart 11 år siden. Hun har bachelor i helseledelse og helseøkonomi, mastergrad i empowerment og helsefremmende arbeid, og en god jobb innen velferdsteknologi.

– Jeg regner meg selv som relativt oppegående, men alle kan gå i fella. Mannen jeg traff i 2021, hadde utdannelse og en høy stilling. Vi var på bølgelengde med en gang, og hadde alltid noe å snakke om, sier Ingjerd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer