Menn

Hvem er verdens mest sexy mann?

La øynene hvile på disse lekkerbiskene.

HVEM ER DIN FAVORORITT? Her er Bradley Cooper, Henry Cavill, Chace Crawford og Chris Hemsworth. Foto: All Over Press
HVEM ER DIN FAVORORITT? Her er Bradley Cooper, Henry Cavill, Chace Crawford og Chris Hemsworth. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
People Magazine gjør det, Vanity Fair gjør det, ja, selv Glamour Magazine og Cosmopolitan gjør det - lager egne kåringer over «verdens mest sexy menn». Så da er det virkelig på tide at vi i KK følger etter, slik at norske kvinner får si sin mening om de heiteste karene i film- og underholdningsbransjen. For hvem synes du er verdens mest sexy mann?Er det Chace Crawford (27) som får pulsen til å stige og håndflatene til å bli klamme? Eller er du svak for en real actionhelt og machomann som Gerard Butler (43)?Enten du foretrekker den ene eller den andre, er det ingen tvil om at du må ta deg tid til å nyte synet av disse lekkerbiskene. Vi har plukket ut redaksjonens favoritter i kategorien «verdens mest sexy mann», og nå er det opp til deg å stemme frem hvem du mener burde stikke av med tittelen.LES OGSÅ: Denne dama er snart 50 år!

De hotteste av de hotte i 2013

Pikehjerter smeltet over hele verden da Leonardo DiCaprio (38) spilte rollen som «Jack» i Oscar-giganten «Titanic» i 1997. Og undertegnede er nok ikke den eneste som har fylt opp alle sidene i dagbøkene sine med navnet hans.(Artikkelen fortsetter under bildet)Men er han fortsatt like hot i 2013?Klarer han å konkurrere med danseløvene Channing Tatum (33) og Joe Manganiello (36) som gang på gang kastet klærne i 110 herlige minutter i filmen «Magic Mike»?Eller kanskje er det Ryan Gosling (32) som går av med seieren, du vet, han som sjarmerte oss i senk da han løftet Emma Stone i sann «Dirty Dancing»-stil i filmen «Crazy, Stupid, Love»?En storfavoritt er helt klart hunken Henry Cavill (30) fra filmen «Superman: Man Of Steel».Det er nemlig ikke uten grunn at kvinner over hele landet har stormet ned kinosalene for å få med seg den nyeste Supermann-filmen, og det er trygt å si at det ikke er den gode historien. (Artikkelen fortsetter under bildet)Sett deg godt til rette i sofaen og nyt synet av kjekkasene vi har plukket ut. Stem frem din favoritt i nederst i saken! HVEM ER VERDENS MEST SEXY MANN?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.