«Ukjent arving» sesong 2:

Hvem skal arve 15 millioner?

NRK-serien «Ukjent arving» ble en stor suksess. Nå fortsetter jakten på flere arvinger og spesielle livshistorier. Hvem var mannen som etterlot seg 15 millioner, men tilsynelatende ingen arvinger?

STERKE MØTER: - Historiene har tatt oss i uventede retninger. Det er sterkt å fortelle mennesker om slektninger de kanskje aldri har hørt om, sier Tarjei Strøm, programleder for «Ukjent arving». Foto: Anette Berentsen/NRK
STERKE MØTER: - Historiene har tatt oss i uventede retninger. Det er sterkt å fortelle mennesker om slektninger de kanskje aldri har hørt om, sier Tarjei Strøm, programleder for «Ukjent arving». Foto: Anette Berentsen/NRK Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Disse historiene har tatt oss i uventede retninger. Hadde vi aldri avdekket dem, hadde for eksempel ikke Alette fått vite om sin mor, sier Tarjei Strøm, programleder for NRK-serien «Ukjent arving», til Vi.no.

Han snakker om episoden «Skjønnhetsdamens hemmelighet» der livet til avdøde Betzy Dahl nøstes opp. Det viser seg at Betzy hadde levd et høyst uvanlig liv og at hun hadde en bortadoptert datter i København. Episoden ble sett av 900 000 seere.

– Det er sterke opplevelser å fortelle mennesker om slektninger de kanskje aldri har hørt om. Plutselig er vi hjemme hos noen. Det er så sensitivt at jeg må ta ut alt som programleder og menneske, sier Strøm.

13 millioner kroner ble fordelt på 21 ukjente arvinger i løpet av første sesong som ble sendt på NRK i høst. I snitt så 740 000 hver episode. Nå er teamet bak serien i gang med sesong 2. Første episode ferdigstilles i disse dager og nye opptak er på gang.

– Det er fantastisk å være i gang igjen med nye og spennende historier! Går alt som vi tror og planlegger, skal vi være «på lufta» igjen en gang neste år, sier Strøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer