Kroppspositivisme

- Hvem som helst kan få en tjukk kvinne til sengs! Sorry, men nei

Den svenske influenseren Jasmina Lovén (36) understreker til KK at også formfulle kropper fortjener å bli elsket.

KROPPSPOSITIVISME: Den svenske influenseren Jasmina Lovén med appell om at også formfulle kvinner fortjener å bli elsket. Her med samboeren Håkan. FOTO: Privat / @fruskysize / Instagram
KROPPSPOSITIVISME: Den svenske influenseren Jasmina Lovén med appell om at også formfulle kvinner fortjener å bli elsket. Her med samboeren Håkan. FOTO: Privat / @fruskysize / Instagram Vis mer
Publisert

«Hvem som helst kan få en tjukk kvinne til sengs! Sorry, men nei. Jeg trenger ikke være 50 kilo lettere, ha en flat mage, store bryster eller fast rumpe for å få en bra partner», skriver den svenske influenseren Jasmina Lovén (36) i et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram.

Innlegget har i skrivende stund fått nesten 1500 likes, og i kommentarfeltet er det mange som hyller Jasmina for den ærlige appellen om at også formfulle kropper er verdt å bli elsket.

Jasmina mener at man også som kvinne med noen kilo ekstra på kroppen har lov og rett til å stille krav til partner, og at det ikke er sånn at formfulle kvinner tar til takke med hva som helst.

«Bare fordi man er en tjukk kvinne, betyr ikke det at man er mindre verdt, at man fortjener dårlige menn, at man ikke kan ha herlig sex, at man skal ta den første og den beste fordi man tror at ingen andre vil ha deg!», skriver hun.

Trist at formfulle kvinner tror de er bunnskrap

Til KK utdyper 36-åringen, som har over 13 000 følgere på Instagram, bakgrunnen for hvorfor hun publiserte innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer