Martine-dokumentar

- Hver gang jeg ser bilder av Martine, stikker det noe så innmari i hjertet

Kristin Vik snakker for første gang ut om drapet på datteren, og hvordan hun og eksmannen Odd Petter har taklet sorgen på hver sin måte.

MARTINE-DOKUMENTAR: Kristin Vik, Martines mor, deler om tapet av datteren i Martine-dokumentaren påTVNorge og discovery+. FOTO: Warner Bros. Discovery
MARTINE-DOKUMENTAR: Kristin Vik, Martines mor, deler om tapet av datteren i Martine-dokumentaren påTVNorge og discovery+. FOTO: Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske studenten Martine Vik Magnussen levde livets glade dager i storbymeteropolen London våren 2008, der hun kombinerte studier ved prestisjetunge Regent's University og tok for seg av det studentlivet hadde å by på.

23-åringen Martine var vennegjengens midtpunkt, og hadde flere nære venninner rundt seg i London. Under studietiden fikk hun også et større nettverk, bestående av medstudenter fra både inn- og utland.

Blant dem var den to år yngre medstudenten og rikmannssønnen Farouk Abdulhak.

Dette vennskapet skulle bli skjebnesvangert for studenten fra Asker.

En årelang kamp for Martines nærmeste

Da Martine ikke ga lyd fra seg etter en tur på byen, der hun sist ble sett sammen med Farouk Abdulhak, satte venninnegjengen i gang en stor leteaksjon via Facebook - som på den tiden var i sin spede begynnelse.

Londonpolitiet ved New Scotland Yard blir etter hvert koblet inn, og på bakgrunn av materialet venninnene hadde samlet inn, valgte de å lete i bopælen til Farouk. Martines døde kropp ble funnet i kjelleren i leilighetskomplekset der milliardærsønnen bodde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer