Alexandra Rotan

- Hvis jeg blir forelsket, blir jeg så sykt forelsket

Derfor har ikke Stjernekamp-aktuelle Alexandra Rotan plass til både kjæreste og musikk i livet sitt.

STJERNEKAMP-AKTUELL: Alexandra har gått all in i hver ukes sjanger for å prestere best mulig. I hip hop-uken gikk hun i store klær og danset mer enn hun pleier. Foto: Armand Nasiri.
STJERNEKAMP-AKTUELL: Alexandra har gått all in i hver ukes sjanger for å prestere best mulig. I hip hop-uken gikk hun i store klær og danset mer enn hun pleier. Foto: Armand Nasiri. Vis mer
Publisert

Alexandra Rotan (25) har gjort seg bemerket som artist etter deltakelse i Melodi Grand Prix hele tre ganger, inkludert førsteplass i 2019 og andreplass i 2021. I høst er hun å se på Stjernekamp hvor etablerte artister skal få prøve seg i ulike sjangre - hvor én av de totalt ti artistene til slutt står igjen med tittelen «Norges ultimate entertainer».

Alexandra hadde satt seg som mål å komme til uke åtte hvor artistene skulle prøve seg på joik. Det klarte hun med glans i opptreden innen sjangrene latino-pop og vise, og hun har allerede blitt utpekt som en favoritt. Sist lørdag både joiket hun og sang duett for flere hundretusen seere i beste sendetid. Nå er det musikal og storband som står for tur. 25-åringen er takknemlig for å ha kommet dit.

- Det er veldig stort, sier hun til KK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Å skulle omstille seg fra en sjanger til en annen hver uke kan være en stor utfordring for artistene. Alexandra har løst det med å vie hele uken til den aktuelle sjangeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer