True crime:

- Hvis skjebnen til dette tilsynelatende lykkelige paret endte slik, får det en til å tenke på hva andre par skjuler

Chris Watts er siktet for drapet på kona Shan’ann og døtrene Bella (4) og Celeste (3).

DRAPET SOM RYSTET ET HELT LOKALSAMFUNN: Shan’ann Watts og døtrene Celeste og Bella ble i august funnet drept i Colorado i USA. Ektemannen er siktet for å ha drept kona og barna, og har under ed innrømmet at han kvalte henne. FOTO: NTB Scanpix
DRAPET SOM RYSTET ET HELT LOKALSAMFUNN: Shan’ann Watts og døtrene Celeste og Bella ble i august funnet drept i Colorado i USA. Ektemannen er siktet for å ha drept kona og barna, og har under ed innrømmet at han kvalte henne. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske 34-åringen Shan'ann Watts hadde alt hun kunne drømme om - to vakre døtre, en ny baby på vei, et hjem i idylliske Frederick i Colorado og en ektemann som elsket henne. Men snart skulle idyllen slå sprekker.

Da Shan'ann ikke kom tilbake fra jobbreise til Arizona i midten av august, og ikke dukket opp til en avtalt legetime dagen etter, ble det slått alarm.

Da politiet ankom familiens hjem fikk de bekreftet at tobarnsmoren faktisk hadde kommet tilbake fra jobbreisen, ettersom kofferten hennes sto uåpnet i entreen. Men da politiet ble klar over at Shan'ann hadde reist hjemmefra uten hverken mobiltelefon, lommebok eller livsviktige medisiner, forsto de at noe var galt. Det eneste hun hadde tatt med seg var døtrene på tre og fire år.

Etterforskningen begynte, og ektemannen Chris Watts (33) henvendte seg til kona og barna via media og ba om at de skulle komme hjem igjen. Da en journalist spurte ham om de hadde kranglet innrømmet tobarnsfaren at de hadde hatt en opphetet diskusjon i forkant av forsvinningen.

- Det var ikke en krangel. Men vi hadde en emosjonell samtale, og det er alt jeg kommer til å si. Men jeg vil bare ha dem tilbake. Jeg vil bare at de skal komme tilbake, sa han til pressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer