Natalie Wood

Hvordan døde egentlig Hollywood-stjernen?

Natalie Wood druknet i 1981. Politiet interesserer seg fortsatt for ektemannen Robert Wagner (90).

STAR QUALITY: Natalie Wood hadde alt som skulle til for å bli en av Hollywoods lysende stjerner. Skjønnhet, ambisjon og talent. FOTO: NTB Scanpix
STAR QUALITY: Natalie Wood hadde alt som skulle til for å bli en av Hollywoods lysende stjerner. Skjønnhet, ambisjon og talent. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hun var barnestjernen som klarte overgangen til voksenfilmer med glans og ble den ene halvparten av Hollywoods superpar. Da hun døde brått i 1981, bare 43 år gammel, begynte spekulasjonene. Hva skjedde med Natalie Wood?

– Om natten, når himmelen er full av stjerner og sjøen er rolig, får du en herlig følelse av å sveve, sa Natalie Wood en gang.

Hun var glad i havet. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert.

LES OGSÅ: Bo Derek var Drømmekvinnen 10.

Mystisk drukning

Da nyheten om at Natalie Wood hadde druknet, ble kjent morgenen 30. november 1981, ble verden sjokkert. Den populære hollywoodstjernen – som hadde sjarmert kinopublikum siden hun ni år gammel slo gjennom i rollen som Susan i juleklassikeren «Mirakelet på Manhattan», og senere blitt et tenåringidol da hun spilte Judy i «Rotløs ungdom» – hadde druknet i sjøen ved Catalina, en øy utenfor California.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer