Trendtoppen

- Hvordan klarer hun å se slik ut?

Den tidligere supermodellen imponerer fremdeles.

UTROLIG: Cindy Crawford har rundet 45 år, og ser fremdeles fantastisk ut. Her på premieren av HBO-dokumentaren His Way. Foto: All Over Press
UTROLIG: Cindy Crawford har rundet 45 år, og ser fremdeles fantastisk ut. Her på premieren av HBO-dokumentaren His Way. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun var kanskje den største modellen på 90-tallet, og varemerket hennes var skjønnhetsflekken.

I Norge måtte H&Ms kampanjeplakater av henne i undertøy fjernes fra norske veier på grunn av en kraftig økning i trafikkulykker.

Vi snakker selvfølgelig om Cindy Crawford. Hun har rundet 45 år, men wow-effekten har hun tydeligvis ikke mistet, ifølge brukerne av KK.no’s motetjeneste Trendtoppen.

SE OGSÅ: Hun var aller vakrest

- Alt er riktig!

Cindys antrekk - lårkort svart kjole, beige skinnjakke, ankelstøvletter med åpen tå og store øreringer - har fått hele 8 av 10 til å klikke på «elsker det»-knappen.

- Rocker! Perfekt til hennes alder og type, mener Luella.

Bruker Cruela er helt enig.

- Fantastisk! Alt er riktig, skriver Cruela.

Se flere antrekk av Cindy Crawford HER (lenke til Trendtoppen).

- Hvordan klarer hun det?

At Cindy ser fantastisk ut for alderen, er det ingen tvil om.

- Hvordan i ... klarer hun å se sånn ut i en alder av 45? Utrolig, kommenterer Susie.

Å gå i kroppsnær minikjole er ikke noe problem.

- Kjolen er kort, men ikke til hennes stil og fasong, kommenterer en annen.

Se store bilder av antrekket her:


Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet, eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer