Forelsket seg i storsvindler:

- Hvordan kunne jeg være så dum

I 100 dager bodde mannen hun nettopp hadde møtt, og som hun var forelsket i, hos henne. Så oppdaget Amanda at alt var løgn.

STORSVINDLER: – Det er jo helt latterlig å være sammen med en mann som viser seg ikke å være den han gir seg ut for å være, sier Amanda Kastrup (30), som nå har fått avstand til det hele. FOTO: Nellie Møberg
STORSVINDLER: – Det er jo helt latterlig å være sammen med en mann som viser seg ikke å være den han gir seg ut for å være, sier Amanda Kastrup (30), som nå har fått avstand til det hele. FOTO: Nellie Møberg Vis mer
Publisert

En dag tikker det inn en beskjed i Facebook-innboksen til Amanda Kastrup. Det er den 8. november 2011. Beskjeden er fra Jannie Kastrup. Amanda kjenner ikke halvparten av sin fars side av familien, og Jannie lurer på om de kanskje kan være i slekt med hverandre. Det finner de ut at de ikke er. Men Jannie har en fetter, Casper Kastrup, som kanskje kunne være en match for Amanda.

Amanda er singel og fornøyd med det, så hun er ikke interessert. Likevel tar det ikke lang tid før hun får enda en ny beskjed på skjermen. Den er fra Casper, og han beklager sin kusines oppførsel. I likhet med Amanda nyter han tilværelsen som singel. Likevel fortsetter de to å skrive til hverandre. Om hverdagslige ting, vind og vær.

Casper er advokat med eget firma på Kypros, og han har nettopp gått ut av et forhold. Han har en datter. Det har Amanda også. Men der stopper likhetene mellom dem. ­Casper kommer fra en av Danmarks mest velstående ­familier, han er arving til Augustinusfondet, som er verdt mange milliarder kroner, mens Amanda er student og alenemor fra Hvidovre i København. De to fortsetter å skrive til hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer