Leah Isadora Behn

Hyller vennskapet med søt tatovering

Leah (17) og venninnen returnerte fra jentetur med matchende tatoveringer.

LEAH ISADORA BEHN: Sammen med venninnen tok hun matchende tatovering. Det er usikkert hva kongefamilien mener om påfunnet til 17-åringen. FOTO: NTB
LEAH ISADORA BEHN: Sammen med venninnen tok hun matchende tatovering. Det er usikkert hva kongefamilien mener om påfunnet til 17-åringen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Märtha Louise og avdøde Ari Behns mellomste datter Leah Isadora Behn har gjort seg bemerket som influenser gjennom blant annet sminkevideoer, og jobber i dag også som modell. 17-åringen har vunnet flere priser som beautyinfluenser.

Gjennom sine kontoer på Instagram og TikTok holder hun følgerne oppdatert på det som skjer i livet hennes. Denne uken kunne vi følge turen hennes til København.

Behn har nettopp returnert fra jentetur til den danske hovedstaden sammen med venninnen Frida Seemann. 17-åringen ga følgerne en liten smakebit fra ferien, gjennom en bildekarusell med teksten «Jentetur done right.» Her fikk følgerne servert en sniktitt på den ferske tatoveringen som var halvveis dekket til med bandasje.

Matchende tatovering

Seemann har imidlertid lagt ut en bildekarusell som viser flere bilder fra turen – inkludert et fotografi av deres matchende tatovering.

De to venninnene har tatovert konturene av et hjerte på langfingeren, og returnerte dermed til hjemlandet med hver sin tatovering rikere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer