Leah Isadora Behn

Hyller vennskapet med søt tatovering

Leah (17) og venninnen returnerte fra jentetur med matchende tatoveringer.

LEAH ISADORA BEHN: Sammen med venninnen tok hun matchende tatovering. Det er usikkert hva kongefamilien mener om påfunnet til 17-åringen. FOTO: NTB
LEAH ISADORA BEHN: Sammen med venninnen tok hun matchende tatovering. Det er usikkert hva kongefamilien mener om påfunnet til 17-åringen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Märtha Louise og avdøde Ari Behns mellomste datter Leah Isadora Behn har gjort seg bemerket som influenser gjennom blant annet sminkevideoer, og jobber i dag også som modell. 17-åringen har vunnet flere priser som beautyinfluenser.

Gjennom sine kontoer på Instagram og TikTok holder hun følgerne oppdatert på det som skjer i livet hennes. Denne uken kunne vi følge turen hennes til København.

Behn har nettopp returnert fra jentetur til den danske hovedstaden sammen med venninnen Frida Seemann. 17-åringen ga følgerne en liten smakebit fra ferien, gjennom en bildekarusell med teksten «Jentetur done right.» Her fikk følgerne servert en sniktitt på den ferske tatoveringen som var halvveis dekket til med bandasje.

Matchende tatovering

Seemann har imidlertid lagt ut en bildekarusell som viser flere bilder fra turen – inkludert et fotografi av deres matchende tatovering.

De to venninnene har tatovert konturene av et hjerte på langfingeren, og returnerte dermed til hjemlandet med hver sin tatovering rikere.

Ikke like vanlig før

Tidligere i år skrev KK om de kongeliges tatoveringer, og at det tidligere var forbundet med sjømenn som i hjemlengselens rus lot seg tatovere ulike motiver. Tidene har forandret seg, og i dag er tatoveringer å se i alle samfunnslag – også på Hollywood-kjendiser med stor påvirkningskraft.

Til tross for at tatoveringer har blitt et vanlig syn i dag, er det ikke like vanlig blant medlemmer av kongefamilien. Sofia Hellqvist fikk blant annet mye oppmerksomhet for sine tatoveringer da hun giftet seg med svenske prins Carl Philip.

Det vites ikke om Märtha visste om datterens påfunn på forhånd, men alt tyder på at prinsessen godkjenner datterens vennskapstatovering.

I kommentarfeltet under innlegget har Märtha kommentert med to hjerteøyne, noe som høyst sannsynlig indikerer at hun går god for det lille, permanente hjertet datteren kom hjem fra venninnetur med.

Kvalitetstid

Kommentarfeltet under Behns innlegg er i stor grad preget av hjerteøyne, røde hjerter og positive ord rettet mot de to jentene på København-tur.

Alt tyder på at Seemann og Behn har hatt en minnerik venninnetur med haugevis av kvalitetstid – med spesielt ett permanent minne for livet sammen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer