Chrissy Teigen

- I dag skulle du blitt født

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen Jack fem måneder før termin.

MISTET BARNET: Chrissy Teigen og John Legend kunne i september fortelle at de hadde mistet sin ufødte sønn. Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB
MISTET BARNET: Chrissy Teigen og John Legend kunne i september fortelle at de hadde mistet sin ufødte sønn. Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB Vis mer
Publisert

Fem måneder er gått siden Chrissy Teigen (35) og ektemannen John Legend (42) delte den hjerteskjærende nyheten om at de hadde mistet sin ufødte sønn.

Paret avslørte at de ventet sitt tredje barn i Legends musikkvideo «Wild» i august 2020. Mot slutten av videoen står Legend og Teigen på stranden sammen med barna Luna (4) og Miles (2), og helt til slutt får vi et bilde av at artisten holder rundt kona og kjærtegner magen hennes.

Like etter delte Chrissy Teigen bilder og videoer både på Twitter og Instagram av sin voksende mage.

Det tok ikke lang tid før vi fikk vite at paret ventet en liten gutt. Det ble nemlig avslørt gjennom at Teigen forsnakket seg i en video på Instagram.

Vi fikk virkelig ta del i graviditeten til stjerneparet. Både på godt og vondt. 30. september delte nemlig Teigen noen bilder på Instagram som vi sent vil glemme.

Her ser vi en gråtkvalte Teigen sitte på sengekanten på sykehussengen sin. I teksten til det tilhørende bildet forteller hun at de har mistet sin ufødte sønn.

Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB
Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB Vis mer

Bare uker før skrev KK en sak om at den vordende moren hadde fått beskjed om å ta det med ro. Stjernen kunne fortelle følgerne sine på sosiale medier at dette svangerskapet ikke har gått like knirkefritt som de hun hadde med barna Luna og Miles.

- Jeg har egentlig aldri visst at «bed rest» faktisk har vært noe man gjør i sengen. Jeg trodde det var at man skulle være hjemme og holde seg i ro. Kanskje på sofaen. Men nå har jeg problemer, nå må jeg virkelig holde sengen. Så om jeg uteblir fra noe den nærmeste tiden, er det derfor, sa hun i en video lagt ut på Instastory på Instagram.

Det var 18. september. Litt over ti dager senere går det katastrofalt galt.

- Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skriver Teigen i innlegget hun har delt på Instagram.

Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB
Foto: Chrissy Teigens Instagram / NTB Vis mer

- Vi har aldri bestemt oss helt for våre barns navn inntil siste mulige øyeblikk etter at de er født, gjerne rett før vi drar fra sykehuset. Men av en eller annen grunn begynte vi å kalle denne lille gutten i magen for Jack. Han vil derfor alltid være en Jack for oss. Jack jobbet så hardt for å bli en del av vår familie, og det vil han være, for alltid.

- Til vår Jack: Jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Naturligvis tok familien seg en liten pause fra sosiale medier etter den fatale hendelsen. Noen uker senere var stjernen tilbake for fullt, men fortsatte å dele sine tanker rundt spontanaborten. Noe hun hylles for i sosiale medier.

21. februar 2021 delte hun et nytt innlegg hvor hun forteller at dette var termindatoen til lille Jack. «Kan smilte hele dagen, men tenker på deg på termindatoen din», skriver hun.

På Instagram-story har hun også delt noen ord om den spesielle dagen. Her ser vi hånden til Teigen som er utsmykket med noen fine armbånd. På et står navnet «Miles», på den andre «Luna» og på den tredje «Jack».

- I dag skulle du blitt født. Vi elsker deg for alltid, skriver Teigen.

Foto: Skjermdump fra Chrissy Teigens Instagram
Foto: Skjermdump fra Chrissy Teigens Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer