Kokkejævel

- I flere måneder trodde jeg at jeg hadde drept sønnen min

Asbjørn opprettet bloggen sin for et knapt år siden, med en brutalt ærlig penn om grå hverdager, død, sorg og glede.

DØNN ÆRLIG: 42 år gamle Asbjørn hoppet direkte inn på bloggtoppen med sinn dønn ærlige penn - skrev om alt fra livets tyngste mørke til fine hverdager. FOTO: Frank Rune Isaksen/Frikant
DØNN ÆRLIG: 42 år gamle Asbjørn hoppet direkte inn på bloggtoppen med sinn dønn ærlige penn - skrev om alt fra livets tyngste mørke til fine hverdager. FOTO: Frank Rune Isaksen/Frikant Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert sett et bilde av han dukke opp et eller annet sted den siste tiden, gjerne med en bugnende spisspaprika i den ene hånda og en samekniv i den andre. Eller kanskje med en sterk overskrift av typen ujålete og pur ærlig - om de tingene som foregår mellom måltidene.

Kokkejævel, eller Asbjørn Sandøy (42), som han egentlig heter, stormet balanserende inn i blogguniverset i 2019 og regjerte plutselig på bloggtoppen kun noen dager etter første innlegg. Forbi alle bloggveteranene - både Isabel Raad og Sophie Elise måtte se seg forbigått av denne nykommeren av en nordlending.

Han humrer når vi snakker om bloggsuksessen, og beskriver seg selv som en slags Askeladden blant alle kjendisene og influenserne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer