Lise Greftegreff

- I hodet mitt har jeg gått fra Bjarne mange ganger

Lise Greftegreff snakker ut om sin opplevelse rundt storhetstiden til DDE - som ofte innebar nærmest aleneansvar for barna, utroskap og iherdig ringing fra fulle, ukjente damer midt på natten.

OM Å GÅ VIDERE: Lise sier at hun og Bjarne sjelden snakker om den mørke nachspielkulturen som lenge foregikk. Man kommer seg ikke videre om man skal gå og gnage i gammelt gørr, mener hun. FOTO: Astrid Waller
OM Å GÅ VIDERE: Lise sier at hun og Bjarne sjelden snakker om den mørke nachspielkulturen som lenge foregikk. Man kommer seg ikke videre om man skal gå og gnage i gammelt gørr, mener hun. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det er ikke alle som er dama til en mann som flyr landet rundt i bar overkropp og roper «rai-rai» hver helg. Mest sannsynlig er det bare én, og det har Lise Greftegreff (59) vært i hele 34 år. Helt siden totningen satt på oppstablede melkekasser i studenthybelen sin i Namsos, og delte en flaske hvitvin med Bjarne Brøndbo, har det vært de to. Hun tror de fant hverandre et sted cirka mellom gleden over god mat og vin, og de rolige, ekte samtalene.

- Det var ikke det krøllede håret og treskoa jeg falt for ved ham, for å si det sånn.

Lise ler.- Han hadde en aura rundt seg som jeg likte godt. Bjarne får alle rundt seg i godt humør, og er en entertainer også utenfor scenen. I tillegg så sa han i alle fall den gang at han syntes jeg var ganske fin, så jeg falt vel litt for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer