Ung enke

I løpet av ett døgn mistet Marianne (47) både eksmannen og kjæresten

– I begynnelsen la jeg meg under dyna og grein, men jeg hadde en datter som plutselig var farløs.

UNG ENKE: Turer i skog og mark, og andre naturopplevelser, har vært god medisin for Marianne som mistet faren til datteren sin og kjæresten i løpet av ett døgn. FOTO: Privat
UNG ENKE: Turer i skog og mark, og andre naturopplevelser, har vært god medisin for Marianne som mistet faren til datteren sin og kjæresten i løpet av ett døgn. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Mariannes tidligere mann og hennes daværende kjæreste lå alvorlig syke på hvert sitt sykehus. Begge forsto at Marianne måtte bruke tid på den andre. De to mennene var rause, de spurte alltid hvordan det gikk og de heiet på hverandre.

– Begge hadde utrolig fine personligheter, der de tenkte mer på andre enn på seg selv. Jeg har vært heldig som fikk ha dem i livet mitt, noe jeg heldigvis fikk formidlet til begge to før det var for sent, sier Marianne Sol Levinsen (47).

Da eksmannen og Mariannes daværende kjæreste døde i februar 2017, med ett døgns mellomrom, mistet også hennes yngste datter faren sin. Lily var bare fem år da pappa døde.

Mistet mor tidlig

Marianne forteller historien sin til KKs journalist på telefonen hjemme på Karmøy. Hun har ikke problemer med å snakke om den vonde tiden, men følelsene skinner tydelig gjennom. Marianne forteller at det fremdeles kan være sårt å høre spesiell musikk eller å følge tradisjoner i høytidene. Hun er takknemlig for at hun har klart å vende vonde minner til gode minner, både for seg selv og barna. Marianne er opptatt av å formidle til andre at uansett hva som skjer, er ingen sorg er feil, men det er uheldig å dyrke sorgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.