Dietter

Indisk kyllingsuppe

Hett og lett for deg som er lei av julemat.

Publisert
Sist oppdatert






(Til 4 personer)

Du kan enkelt bytte ut de typisk indiske ingrediensene mangochutney og karri med annet krydder og få en ny og spennende smak på kyllingsuppen.

800 g kyllingfilet
2 ss olje (kan sløyfes)
1 løk
10 dl hønsebuljong
2 dl H-melk (ev. lettere variant)
1/2 purre
2 gulrøtter
2 ts karri
2 ss mangochutney
2 ts maisennamel
4 ss kaldt vann
2 appelsiner
1 ts salt
1 ts grovmalt pepper

Skjær kyllingfileten i strimler og fres kjøttet et par minutter på middels sterk varme i olje. Skjær gulrøttene i strimler og purre i ringer. Kok opp buljong og H-melk (bruk lettmelk eller skummet hvis du ønsker et magrere alternativ). Rør inn mangochutney og karri og tilsett grønnsakene.

Rør maisennamel i kaldt vann og tilsett det i en tynn stråle mens du rører om. Kok suppen i cirka 5 minutter. Tilsett de ferdig stekte kyllingstrimlene og la alt trekke til det blir gjennomvarmt. Smak til med saften av presset appelsin og salt og pepper.

Indisk kyllingsuppe.
Indisk kyllingsuppe. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer