Småkaker

Ingefærdrømmer med pistasienøtter

Lettbakte munnfuller. Disse lekre kakene smaker herlig!

Publisert

(40 stk.)

Herlige, små og lettbakte kaker med pistasienøtter. Bruk andre nøtter hvis det passer deg bedre.

Ingredienser:

100 g smør, romtemperert
1 ½ dl sukker
1 lite egg
finrevet skall av 1 sitron
2 ½ dl hvetemel
1 ss vaniljesukker
½ ts hornsalt
1 ts ingefær

Pynt:
2 ss pistasienøtter, finhakket

1. Rør smør og sukker til en lett og luftig smørkrem. Rør inn sitronskall og egg. Bland de tørre ingrediensene og rør dem i deigen.

2. Del deigen i fire og hver av dem i 10 biter. Trill små kaker og legg på bakepapir på stekeplate.

3. Hakk pistasienøttene og legg litt på hver deigklump.

4. Stek kakene midt i ovn ved 150° i ca. 12 minutter til kakene kjennes tørre og lette. Avkjøl på platen.

5. Oppbevar kakene i tett boks.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer