Småkaker

Ingefærdrømmer med pistasienøtter

Lettbakte munnfuller. Disse lekre kakene smaker herlig!

Ingefærdrømmer med pistasienøtter
Publisert
Sist oppdatert

(40 stk.)

Herlige, små og lettbakte kaker med pistasienøtter. Bruk andre nøtter hvis det passer deg bedre.

Ingredienser:

100 g smør, romtemperert
1 ½ dl sukker
1 lite egg
finrevet skall av 1 sitron
2 ½ dl hvetemel
1 ss vaniljesukker
½ ts hornsalt
1 ts ingefær

Pynt:
2 ss pistasienøtter, finhakket

1. Rør smør og sukker til en lett og luftig smørkrem. Rør inn sitronskall og egg. Bland de tørre ingrediensene og rør dem i deigen.

2. Del deigen i fire og hver av dem i 10 biter. Trill små kaker og legg på bakepapir på stekeplate.

3. Hakk pistasienøttene og legg litt på hver deigklump.

4. Stek kakene midt i ovn ved 150° i ca. 12 minutter til kakene kjennes tørre og lette. Avkjøl på platen.

5. Oppbevar kakene i tett boks.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer