– Ingen kan love deg morgendagen

Disse ordene var noen av de siste fra skuespillerinnen Naya Rivera. Hollywood er i sorg etter at hun ble funnet død mandag.

TRAGISK: Etter nærmere en uke med søk i sjøen hun forsvant ved, har Naya Riveras lik blitt funnet og hentet opp av dykkere. FOTO: Scanpix
TRAGISK: Etter nærmere en uke med søk i sjøen hun forsvant ved, har Naya Riveras lik blitt funnet og hentet opp av dykkere. FOTO: Scanpix Vis mer

Onsdag forrige uke ble den fire år gamle sønnen til «Glee»-stjernen Naya Rivera (33), Josey, funnet i en drivende båt i California-innsjøen Lake Piru – sovende, iført redningsvest og helt alene.Joseys profilerte mor ble umiddelbart meldt savnet. Sammen med den lille gutten på båten, var nemlig også en redningsvest i voksenstørrelse.I dagene siden har politiet søkt etter Rivera både rundt og i innsjøen. På grunn av utfordrende forhold og dårlig sikt i vannet, har aksjonen blitt midlertidig avblåst flere ganger.Tross at familie, venner og stjernekolleger klamret seg til håpet, ble det raskt klart at politiet opererte etter teorien at Rivera var død som følge av drukning. De har hele tiden fastholdt at de er sikre på at de kom til å finne 33-åringen.Mandag fikk de rett.

Da ble et lik hentet opp fra innsjøen. I en pressekonferanse samme dag, sa sheriff Bill Auyb at det ikke var tvil om at det var Rivera.Ifølge britiske Independent la han også til at det ikke var noe som tilsa at noe kriminelt lå bak, ei heller selvmord.Faktisk la han frem en teori om at skuespillerinnen brukte sine siste krefter på å redde sønnen sin i stedet for seg selv.– Josey og Naya svømte i innsjøen sammen. Det er da sønnen hennes forteller oss at han ble hjulpet opp i båten igjen av Naya. Han sa til etterforskerne at han så seg tilbake og så moren forsvinne under vannoverflaten, sa Auyb og fortsatte:– Vi tror at hun samlet nok energi til å få sønnen sin opp på båten, men hun var ikke i stand til å gjøre det samme for seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer