Trist fest

Ingen kom i Lukes valentines-selskap

I det lengste holdt hjelpesenteret håpet oppe om at noen ville dukke opp.

FESTFIN: Luke ventet i det lengste på at noen skulle komme på Valetinsfesten hans. FOTO: Battersea Dogs and Cats Home
FESTFIN: Luke ventet i det lengste på at noen skulle komme på Valetinsfesten hans. FOTO: Battersea Dogs and Cats Home Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han hadde pyntet seg i sin beste stas, omplasseringshunden Luke, da han satt i sofaen på Valentinsdagen. For kanskje akkurat i dag ville det komme noen som kunne gi ham et nytt hjem?

I 200 dager hadde fem år gamle Luke ventet på sin store sjanse: At noen skulle komme inn på Battersea Dogs & Cats Home i Kent England og peke på nettopp ham.

Siden han kom til hjelpesenteret i 2021, hadde han ikke akkurat hatt hellet med seg i kjærlighet. Kanskje skyldtes det hans mer tilbakeholdne, litt skeptiske innstilling til nye bekjentskaper? For i hundeverdenen hjelper det lite å ymte frempå om at det er OK å være introvert – at selv president Obama er det. Nei, her er det halene som logrende fortest, og de mest ivrige snutene som får all oppmerksomheten.

En fest for Luke!

200 dager kan gå fort. Eller de kan snegle seg av gårde. Men for den som venter på et nytt hjem kan de bli vel lange. Det var derfor de ansatt på hjelpesenteret bestemte seg for å holde en adopsjonsfest for Luke, og det på selveste Valentinesdagen. Kanskje han kunne finne den rette eieren på den måten? For det er nå en gang slik at kjærligheten noen ganger kan trenge et lite dytt i halen.

På den store dagen pyntet de ansatte til fest og sendte ut høytidelige invitasjoner. Selv stilte Luke i sin beste stas, og kanskje beveget han litt utenfor komfortsonen, da han gikk med på å ta på seg halstørkleet med påskriften: «Free kisses»?

Den triste dagen

Men Valentinsdagen kom og Valentinsdagen gikk, og da konfettien lå igjen på gulvet som smuldrete gryn, tasset Luke tilbake til kurven sin. Kanskje kunne han ikke få kvittet seg med det flaue halstørkleet fort nok?

– Valentinesdagen er dagen for å gi oppmerksomhet til dem vi bryr oss om, sa Michelle Bevan, lederen på Battersea Brands Hatch i en pressemelding dagen etter det som skulle vært Lukes store dag.

– Så det er hjerteskjærende å vite at Luke måtte feire dagen uten noen som er glad i ham, da ingen dukket opp på festen. Men heldigvis stilte de ansatte opp og ga Luke masse kjærlighet.

Luke, vi i KK vil bare si at vi ønsker deg masse lykke til med å finne et godt hjem. Bare vær akkurat som du er, det er mer enn godt nok. Og det halstørkleet skal du ikke skjemmes over. Det kledde du skikkelig godt.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer