Melodi Grand Prix:

Inger Louise er en anerkjent oljeanalytiker i et svært rederi - i tillegg til å være en ihuga stor MGP-fan

Hva er det egentlig som gjør at noen er SÅ opptatt av Melodi Grand Prix?

MELODI GRAND PRIX: Hvert eneste år siden 2013 har Inger Louise Molvær og familien reist verden rundt for å være en del av publikummet til Eurovision Song Contest. FOTO: Privat
MELODI GRAND PRIX: Hvert eneste år siden 2013 har Inger Louise Molvær og familien reist verden rundt for å være en del av publikummet til Eurovision Song Contest. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Inger Louise Molvær (36) har jobbet som oljeanalytiker i hele 15 år, og har akkurat byttet jobb til et av verdens største offshorerederier, Solstad Farstad. Til daglig analyserer hun i hvilken grad oljemarkedet utvikler seg, hvor mye aktivitet som vil skje og hvordan behovene for båt og rigg ser ut fremover. Ved siden av alt dette har 36-åringen en litt uforventet hobby. Hun er nemlig en ihuga stor Melodi Grand Prix-fan.

- MGP og Eurovision er definitivt «the love of my life»! Som liten vokste jeg opp med en norsk pappa og en skotsk mamma, noe som gjorde at vi var en familie med mye forståelse og respekt for andre land, språk, flagg og kulturer. Jeg tror det er mye av grunnen til at jeg liker MGP-konseptet så godt også. Det er liksom så mange forskjellige mennesker samlet på ett sted - med minst èn ting til felles: kjærligheten til musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer