Sexfest

Ingrid drar på sexfester med andre jenter - med kjærestens tillatelse

Ingrid Haugen (33) og Pia Dahl (32) forteller hvorfor de ønsker å utforske andre jenter, og hvorfor det er uaktuelt for dem å være i monogame forhold.

UTFORSKER: Ingrid Haugen får lov av kjæresten til å utforske andre kvinner. Foto: Karoline Skarstein
UTFORSKER: Ingrid Haugen får lov av kjæresten til å utforske andre kvinner. Foto: Karoline Skarstein Vis mer
Publisert

Ingrid Haugen (33) og Knut (43) traff hverandre på det de beskriver som den «moderne måten» å møtes på, nemlig over nett. Det var ikke via de vanligste dating-appene, som Tinder eller Happn, men FetLife - en sosial plattform for personer som er interessert i BDSM, fetisjer og kink.

- Vi begynte å chatte, og så bestemte vi oss for å møtes ganske fort. Vi hadde god kjemi, og mye til felles, forteller Ingrid.

Paret møttes i april 2018, og flyttet sammen fire måneder senere.

Ingrid er BDSM-er, men Knut er ikke det. Han havnet på FetLife fordi han har mange venner som er der, og fordi eksen hans fikk ham inn i miljøet. Det var eksen som oppfordret ham til å snakke med andre, da hun også er polyamorøs.

- Hun ville at jeg skulle sjekke opp damer, forteller Knut.

Og så dukket Ingrid opp.

- Det kan høres veldig komplisert ut, for dem som ikke forstår seg på polyamori. For meg er det veldig naturlig, da jeg alltid har visst at jeg ikke er monogam. Men andre kan jo kanskje tro at jeg «tok» Knut fra eksen hans, og at det ble mye drama. Men sånn var det altså ikke, forklarer Ingrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer